Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

ACNE-THERAPIE DOOR HET TOEPASSEN VAN VERSCHILLENDE (DIEPTE) REINIGINGSMETHODEN

MEDISCHE HUIDBEHANDELING

Door de huid een aantal keer diep te reinigen wordt overmatige talgproductie gereguleerd en de kans op talgklier ophopingen die tot ontstekingen en littekens kunnen leiden, enorm verminderd.  Deze behandeling wordt ingezet bij zowel lichte als zware vormen van acne en wordt meestal aangevuld door een aantal peeling behandelingen.

PEELINGS

De behandeling met peelings zorgt ervoor dat dode, losse huidcellen verwijderd worden zodat poriën minder verstopt raken. Door de huid regelmatig te peelen, ontstaan mee-eters minder snel en zal talg normaler afvloeien. Wij werken met verschillende lichte en medium peelings afgestemd op de te behandelen indicatie. Er wordt gedurende de behandeling ook veel aandacht gegeven aan voorlichting voor de thuisverzorging van de huid zodat de huid ook op langere termijn goed in conditie wordt gehouden.

ACNELITTEKENS

Acne littekens kunnen uw uiterlijk flink ontsieren. Ook andere kleine littekens zorgen ervoor dat uw huid er niet zo stralend uitziet als dat u zou willen. Behandelingen met de gefractioneerde laser kunnen uw huid structuur verbeteren en littekens verminderen.

De gefractioneerde laser Erbium Yag laser maakt een grote hoeveelheid minuscule gaatjes in de huid d.m.v. laserlicht. Hierdoor gaat de huid aan het werk om zich te vernieuwen en maakt daarbij een grote hoeveelheid collageen aan, daarnaast gaat het bovenste laagje van de huid eraf. Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Deze behandelingen kunnen plaatselijk worden uitgevoerd. Tussen de behandelingen moet minimaal 4 weken zitten. Uw huid maakt na de behandeling collageen aan, waardoor de littekens steeds minder zichtbaar worden.

PRIJZEN ACNE- EN ACNELITTEKEN BEHANDELINGEN

Intakegesprek inclusief een persoonlijk behandelplan: € 17,50

Proefbehandeling laser: € 35,00

Dieptereiniging (30 minuten) vanaf: € 40,00

Peeling vanaf: € 55,00

Acnelittekens laser vanaf: € 125,00

Gezicht geheel laser: € 350,00

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

De acne-peeling wordt mogelijk (voor een deel) vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor de voorwaarden van uw zorgverzekering.

OVERIGE MEDISCHE BEHANDELINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PROEFBEHANDELING

Skin Evolution biedt de mogelijkheid van een proefbehandeling voor de laserbehandeling bij acne. Na de proefbehandeling krijgt u inzicht in de resultaten van deze behandeling. De kosten van een proefbehandeling zijn € 35,00.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. geen miskopen meer of behandelingen die geen resultaat hebben maar een duidelijk en op maat gemaakt behandelplan. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of wilt u graag een adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden,  gebruik dan de button ‘bel me terug’.

| BEL ME TERUG