Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

ANTI-AGING JAARPLAN

COSMETISCHE HUIDBEHANDELING

Wetenschappelijk bewezen behandelingen en producten

Het is heel gemakkelijk om veel geld uit te geven om de juiste behandeling en producten voor uw huid te vinden. Ons doel is u te helpen een keuze te maken uit alle mogelijkheden. Ons doel is een tevreden klant op de lange termijn. Elke huid is verschillend dus is het belangrijk dat de juiste behandelingen worden ingezet om een goed resultaat te krijgen. Dit hoeft ook niet altijd heel duur te zijn maar kan alleen waardoor u wetenschappelijk bewezen producten/ behandelingen krijgt.  Elke behandeling en product dient specifiek op uw huidproblemen en huidtype te zijn afgestemd. Wij gaan niet mee met allerlei hypes maar alleen met bewezen methoden.

Duidelijk doel en geen onverwachte kosten

We kunt deelnemen aan ons anti-aging jaarplan. Voor een vast bedrag per maand, bespreken we, in overleg, welke behandelingen en producten het beste resultaat geven. Een voordeel voor u is dat we elke keer bepalen welke behandeling het meest geschikt is en dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Met een gericht anti-aging jaarplan kunnen we veel beter het gewenste doel bereiken.  Een  behandelplan op maat is al mogelijk vanaf €75,- per maand en zal u zeker een mooiere huid opleveren. 

Gratis adviesgesprek

Tijdens een uitgebreid én gratis adviesgesprek met drs. Mieke Mulder, wordt de conditie van uw huid bekeken en wordt in overleg met u het gewenste resultaat bepaald.  Aan de hand van deze resultaten wordt uw persoonlijk behandelplan op maat opgesteld, welke wij op basis van een vaste prijs per maand kunnen offreren.  

PRIJZEN ANTI-AGING JAARPLAN

Adviesgesprek: gratis

Opstellen persoonlijk behandelplan voor 1 jaar: € 17,50

Anti-aging pakket – per maand:  € 75,00

Anti-aging pakket (uitgebereid) – per maand: € 150,00

OVERIGE COSMETISCHE BEHANDELINGEN

De huidtherapeuten werkzaam bij Skin Evolution zijn aangesloten bij de beroepsvereniging.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PROEFBEHANDELING

Skin Evolution biedt de mogelijkheid van een proefbehandeling voor laserbehandeling ontharen lichaam. Na de proefbehandeling krijgt u inzicht in de resultaten van deze behandeling. De kosten van een proefbehandeling zijn € 35,00.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

BEL ME TERUG