Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

CAMOUFLAGETHERAPIE

MEDISCHE HUIDBEHANDELING

Littekens, spataderen, wijnvlekken, rosacea, acne, acnelittekens  en donkere of lichte pigmentvlekken kunnen met behulp van speciale camouflagemiddelen minder opvallend gemaakt worden.

Bij camouflagetherapie worden huidaandoeningen met kleurafwijkingen minder zichtbaar gemaakt met watervaste, veegvaste en huidvriendelijke camouflage producten. Uit een ruim assortiment kleuren wordt samen met u de juiste kleur of kleurencombinatie samengesteld. Tijdens de behandeling wordt uitgebreid aangeleerd op welke wijze de camouflageproducten het beste kunnen worden aangebracht. Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen behandeld worden met behulp van camouflage producten. De huidtherapeute leert u dit zelf thuis aan te brengen. Tijdens het intakegesprek wordt ook aandacht besteed aan het onderliggende probleem en de mogelijkheden voor behandeling van bijv. littekens, acne, rosacea of pigmentvlekken.

Bij Skin Evolution werken we met Lycogel, waarmee op een hele natuurlijke en gemakkelijke manier huidoneffenheden gecamoufleerd kunnen worden. Wanneer u last heeft van rosacea of acne is het moeilijk om cosmetica te vinden die de huid niet irriteert.  Met Lycogel verbetert de conditie van uw huid en tegelijkertijd zorgen de niet-comedogene bestanddelen ervoor dat uw poriën niet verstoppen. Het LYCO-Complex van Lycogel biedt volop voordelen, waaronder actieve ingrediënten die het herstel van de huid ondersteunen en daarmee littekenvorming tegengaan. Deze ingrediënten bevorderen de zuurstof in de huid, waardoor bacteriën bestreden worden.

PRIJZEN CAMOUFLAGETHERAPIE

Intakegesprek inclusief een persoonlijk behandelplan: € 17,50

Camouflagetherapie (30 minuten): € 40,00

Camouflagetherapie(45 minuten): € 55,00

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Behandelingen van camouflagetherapie worden mogelijk (voor een deel) vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor de voorwaarden van uw zorgverzekering.

OVERIGE MEDISCHE BEHANDELINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

| BEL ME TERUG