Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

SKIN EVOLUTION COSMETISCHE BEHANDELINGEN

Skin Evolution biedt een compleet scala aan cosmetische behandelingen van de huid. Onze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de natuurlijke kwaliteit van de huid door deze steviger te maken, beter gehydrateerd en oneffenheden zoals pigmentvlekken, rode adertjes te verwijderen. Wij doen geen schoonheidsbehandelingen maar enkel behandelingen die ook effectief de huidkwaliteit verbeteren. Uw huid wordt weer gezond en stralend.

De behandelingen worden uitgevoerd door een gekwalificeerd huidtherapeute, die ingeschreven staat in het kwaliteitsregister paramedici. De apparatuur die we gebruiken is goedgekeurd door de FDA en de huidverzorging is uitgekozen op bewezen resultaten.

De cosmetische huidbehandelingen die bij ons worden uitgevoerd zijn onder andere de gefractioneerde laser behandeling voor het steviger maken van de huid, verminderen van grove poriën en verbeteren van de kleur en textuur van de huid, skinboosters voor het beter hydrateren, verminderen fijne lijntjes, verbeteren volume en het gezonder maken van de huid, couperose en rosacea kunnen met de laser aangepakt worden en peelings worden ingezet bij  bijv. diffuus pigment en zwangerschapsmasker. 

TIJD EN AANDACHT

om te kijken welke behandeling bij u past

Vaak worden verschillende behandelmethoden na elkaar ingezet om huidverouderingsklachten doeltreffend te behandelen. Er wordt eerst goed besproken welke resultaten u wenst en welke behandeling hierbij aansluit. De intake is gratis en wordt verzorgd door drs. Mieke Mulder.  Zij stuurt u door naar de behandelaar die het beste aansluit bij de behandeling die u wenst en blijft ook uw aanspreekpunt.We vinden het bij Skin Evolution namelijk erg belangrijk dat u de behandeling kiest die bij u past dus nemen hiervoor altijd uitgebreid de tijd.

U kunt bij ons terecht voor de volgende cosmetische behandelingen:

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u gratis adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

BEL ME TERUG