Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

COUPEROSE EN ROSACEA

MEDISCHE HUIDBEHANDELING

Een toename van zichtbare kleine bloedvaatjes in het gezicht, hals of decolleté wordt couperose genoemd. Couperose verdwijnt nooit vanzelf en wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren. Hoe couperose precies ontstaat is niet bekend. Er is in ieder geval een erfelijke factor in het ontstaan hiervan en zonlicht, wisselende temperaturen (zoals sauna) en het eten van sterke kruiden kunnen het bevorderen. Gelukkig is het sinds enkele jaren mogelijk om couperose en andere rode vaatjes (zoals spiders, bloedblaasjes) te behandelen. We gebruiken daarvoor een speciaal gekoeld handstuk met een golflengte die het werkt op de hemoglobine in de bloedvaatjes.

Gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Rosacea komt steeds vaker voor in diverse vormen en uitingen. Ook voor de behandeling van rosacea is deze laser zeer geschikt, hierbij zijn er meestal 3-6 behandelingen nodig. U krijgt ook thuisadvies en advies over de juiste huidverzorging voor dit huidprobleem.  Wanneer u rosacea wilt leren te camoufleren, maak dan een afspraak voor camouflagetherapie.

PRIJZEN COUPEROSE- EN ROSACEABEHANDELINGEN

Intakegesprek inclusief een persoonlijk behandelplan: € 17,50

Proefbehandeling: € 35,00

Gezicht gedeeltelijk vanaf: € 125,00

Gezicht geheel: € 250,00

Spider naevi vanaf: € 75,00

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Behandeling van couperose en rosacea wordt mogelijk (voor een deel) vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor de voorwaarden van uw zorgverzekering.

OVERIGE MEDISCHE BEHANDELINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PROEFBEHANDELING

Skin Evolution biedt de mogelijkheid van een proefbehandeling voor het behandelen van couperose en rosacea. Na de proefbehandeling krijgt u inzicht in de resultaten van deze behandeling. De kosten van een proefbehandeling zijn € 35,00.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

| BEL ME TERUG