Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

gefractioneerde laserbehandeling

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

GEFRACTIONEERDE LASERBEHANDELING VOOR HUIDVERJONGING EN VERSTEVIGING

COSMETISCHE HUIDBEHANDELING

Gefractioneerde laserbehandeling:

De beste behandeling voor huidverjonging, gericht op het verbeteren van de dikte en stevigheid van de huid, is een behandeling met de gefractioneerde laser. Deze laser maakt kleine gaatjes in de huid waardoor collageen en elastine gevormd wordt doordat de huid weer nieuwe structuren aanmaakt. Hierdoor wordt de huid zichtbaar steviger en dikker. Er zijn hele oppervlakkige behandelingen mogelijk om de huid te verstrakken en diepere behandelingen voor diepere rimpels en grove poriën. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen kunnen in overleg ook plaatselijk worden uitgevoerd. Tussen de behandelingen moet minimaal 4 weken zitten. Doordat uw huid na de behandeling collageen aanmaakt zijn de resultaten op langere termijn ook aanwezig. Natuurlijk is uw leefstijl hierop ook van invloed, zonlicht, roken en leeftijd hebben hier invloed op.

De Laser 360 behandeling is geschikt wanneer er ook pigmentvlekjes en couperose verwijderd moet worden. En bestaat uit een combinatie van laserbehandelingen. Tijdens een gratis adviesgesprek kan er een behandelplan op maat voor u worden samengesteld.

Laserbehandelingen zorgen ook op lange termijn voor een gezondere en stevige huid. De lichte behandelingen zijn geschikt voor mensen vanaf 30 jaar, de medium tussen de 40-50 jaar en de zwaardere behandelingen bij diepere rimpels of acne littekens.

PRIJZEN GEFRACTIONEERDE LASERBEHANDELINGEN

Adviesgesprek: gratis

Proefbehandeling: € 35,00

Gefractioneerde laserbehandeling; lichte behandeling gezicht: € 175,00

Gefractioneerde laserbehandeling; medium behandeling gezicht: € 225,00

Gefractioneerde laserbehandeling; zwaar – littekens, ernstige veroudering: € 350,00

Plaatselijk vanaf: € 150,00

OVERIGE COSMETISCHE BEHANDELINGEN

De huidtherapeuten die werkzaam zijn bij Skin Evolution zijn aangesloten bij de beroepsvereniging.

ALGEMENE VOORWAARDEN SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PROEFBEHANDELING

Skin Evolution biedt de mogelijkheid van een proefbehandeling voor laserbehandeling voor huidverjonging en verstrakking. Na de proefbehandeling krijgt u inzicht in de resultaten van deze behandeling. De kosten van een proefbehandeling zijn € 35,00.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

BEL ME TERUG