Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

Skin Evolution Medische huidbehandelingen

Skin Evolution biedt een compleet scala aan medische behandelingen van de huid. Onze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de natuurlijke kwaliteit van de huid en het behandelen van huidproblemen.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door een gekwalificeerd huidtherapeute, die ingeschreven staat in het kwaliteitsregister paramedici. Een aantal behandelingen komt in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Vraag uw verzekeraar naar de voorwaarden voor vergoeding.

De huidbehandelingen die bij ons worden uitgevoerd zijn onder andere: acnebehandelingen, littekenbehandelingen, camouflagetherapie, oedeem- en lymfetherapie, laserontharing, couperose- en pigmentbehandelingen. Daarnaast kunnen verschillende behandelmethoden – al dan niet gecombineerd – worden ingezet om huidproblemen m.b.t. huidveroudering doeltreffend te behandelen.

 

 

behandeling littekens acne skin evolution

Beroepsvereniging en Kwaliteitsregister Paramedici

De huidtherapeuten bij Skin Evolution zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapie (NVH).

Gabriel Siquier werkzaam als cosmetisch arts bij Skin Evolution is internationaal trainer en lid van de NVCG.

Heeft u vragen over uw huid of wilt u vrijblijvend advies? Dan bent u van harte welkom voor een deskundig en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten stellen graag een behandelplan op maat voor u op.

U kunt bij ons terecht voor de volgende medische huidproblemen:

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u gratis adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

| BEL ME TERUG