Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

OEDEEM- EN LYMFETHERAPIE

MEDISCHE HUIDBEHANDELING

Oedeem is de aanwezigheid van vocht op plaatsen in het lichaam waar vocht normaal niet of nauwelijks aanwezig is. Voorbeelden zijn de enkels, de buik of de longen. Oedeem kan vele oorzaken hebben. Als de aderen in de benen het bloed niet goed afvoeren naar het hart, kan zich vocht ophopen in de voeten, de enkels en de onderbenen. Ook een verminderde pompfunctie van het hart of lever- en nieraandoeningen kunnen oedeem veroorzaken.

Om oedeem te verminderen en het lichaam te helpen het overtollige vocht af te voeren zijn er verschillende behandelmethoden. Deze vormen samen de oedeemtherapie.

Oedeemtherapie door een huidtherapeut bestaat uit manuele lymfedrainage, ademhalings- en bewegingsoefeningen, lymfetaping, het aanmeten van therapeutisch elastische kousen en andere drukverbanden, huidverzorging. Of een combinatie van bovenstaande behandelingen.

Lymfedrainage wordt voornamelijk toegepast bij lymfoedeem. Bijvoorbeeld als de lymfevaten beschadigd zijn of overbelast zijn door operatie, een ongeval, na behandeling (cosmetisch of door infuus medicatie/chemotherapie) of wanneer een lymfeaandoening aangeboren is. Het kan ook in andere gevallen toegepast worden, zoals preventief bij zwangerschap. Bij lipoedeem is er ook vaak ook sprake van een lymfoedeem component en zie je bij behandeling een afname van omvang.

Een huidtherapeut is de enige paramedicus die opgeleid is om alle onderdelen van de oedeemtherapie uit te voeren.

PRIJZEN OEDEEM- EN LYMFETHERAPIE

Intakegesprek inclusief een persoonlijk behandelplan: € 17,50

Behandeling (per 30 minuten) van oedeem/lymfe vanaf:  € 45,00

Aanmeten van kousen op locatie (u bent woonachtig in Velp) behoort tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak voor meer informatie

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Behandelingen van oedeem/lymfe worden mogelijk (voor een deel) vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor de voorwaarden van uw zorgverzekering.

OVERIGE MEDISCHE BEHANDELINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

| BEL ME TERUG