Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

ONTHAREN LICHAAM MET LASER

COSMETISCHE HUIDBEHANDELING

Steeds meer mannen en vrouwen willen hun lichaamsbeharing verwijderen. Er bestaat binnen aanbieders van permanent ontharen veel verschil in kwaliteit en veiligheid.

Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een behandeling met veilige en bewezen apparatuur zodat u zeker weet dat u binnen een aantal behandelingen een goed resultaat heeft. Bij Skin Evolution werken we met de Harmony XL van Alma lasers, deze is veilig en effectief bevonden en CE en FDA gekeurd. Gemiddeld zijn er 5-8 behandelingen nodig voor een goed resultaat. Afhankelijk van de haargroei zal de behandeling eens per 4-8 weken plaatsvinden. De behandeling is alleen effectief wanneer de haren pigment bevatten, dus de behandeling is niet geschikt voor blond en grijs haar. Daarnaast is er een heel klein percentage mensen die non- responder zijn. Dit geldt voor alle laser- en lichtbehandelingen die er op de markt zijn.

Na maximaal 3 behandelingen kan dit beoordeeld worden. Vanaf een maand voordat u start met ontharen tot na de laatste behandeling mag u niet harsen of epileren. Het is belangrijk dat u het gebied dat behandeld gaat worden één dag voordat de behandeling plaatsvindt, scheert. Vanaf een maand voordat u start met ontharen tot een maand na de laatste behandeling mag u het behandelde gebied niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Wanneer u een zongebruinde huid heeft, kan de behandeling helaas niet doorgaan, dus houdt u daar rekening mee.

Tijdens een intakegesprek wordt besproken welke mogelijkheden er zijn, krijgt u thuisadvies en wordt er een behandelplan op maat gemaakt.

PRIJZEN ONTHAREN LICHAAM

Adviesgesprek: gratis

Proefbehandeling ontharen: € 35,00

Behandeling ontharen gezicht vanaf: € 55,00

Bikinilijn ontharen vanaf: € 100,00

Oksels ontharen: € 75,00

Onderbenen ontharen: € 185,00

Benen geheel ontharen: € 350,00

OVERIGE COSMETISCHE BEHANDELINGEN

De huidtherapeuten werkzaam bij Skin Evolution zijn aangesloten bij de beroepsvereniging.

ALGEMENE INFORMATIE SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PROEFBEHANDELING

Skin Evolution biedt de mogelijkheid van een proefbehandeling voor laserbehandeling ontharen lichaam. Na de proefbehandeling krijgt u inzicht in de resultaten van deze behandeling. De kosten van een proefbehandeling zijn € 35,00.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

BEL ME TERUG