Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

OVERBEHARING GEZICHT

MEDISCHE HUIDBEHANDELING

Overbeharing in het gezicht kan voor veel vrouwen leiden tot onzekerheid.  Bij Skin Evolution werken we met de Harmony XL van Alma lasers, deze methode van ontharen is veilig en effectief bevonden en CE en FDA gekeurd.

Om de permanente ontharing te verkrijgen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 6 a 8 sessies. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus aangezien alle haren op de juiste fase in hun groeicyclus aangepakt moeten worden. Meestal wordt er tussen de 6-8 weken aangehouden. Blonde, grijze, rode haren reageren minder goed op de behandeling, overleg welke mogelijkheden er zijn.

Daarnaast is er een heel klein percentage mensen die non- responder zijn. Dit geldt voor alle laser- en lichtbehandelingen die er op de markt zijn. Na maximaal 3 behandelingen kan dit beoordeeld worden. Vanaf een maand voordat u start met ontharen tot na de laatste behandeling mag u niet harsen of epileren. Het is belangrijk dat u het gebied dat behandeld gaat worden één dag voordat de behandeling plaatsvindt, scheert.

Vanaf een maand voordat u start met ontharen tot een maand na de laatste behandeling mag u het behandelde gebied niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Wanneer u een zongebruinde huid heeft, kan de behandeling helaas niet doorgaan, dus houdt u daar rekening mee.

PRIJZEN OVERBEHARING GEZICHT

Intakegesprek inclusief een persoonlijk behandelplan: € 17,50

Proefbehandeling: € 35,00

Bovenlip: € 55,00

Kin: € 60,00

Wangen: € 75,00

Gezicht volledig: € 110,00

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Behandelingen aan overbeharing van het gezicht worden mogelijk (voor een deel) vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor de voorwaarden van uw zorgverzekering.

OVERIGE MEDISCHE BEHANDELINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PROEFBEHANDELING

Skin Evolution biedt de mogelijkheid van een proefbehandeling voor het behandelen van overbeharing in het gezicht. Na de proefbehandeling krijgt u inzicht in de resultaten van deze behandeling. De kosten van een proefbehandeling zijn € 35,00.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

| BEL ME TERUG