Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

ACNE, PIGMENT EN ANTI AGE BEHANDELING

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

PEELING VOOR ACNE, PIGMENT EN ANTI AGE BEHANDELING

COSMETISCHE HUIDBEHANDELING

Een peeling stimuleert de celvernieuwing en verwijdert de dode huidcellen. Er zijn diverse soorten peelings op de markt en iedere peeling heeft zijn eigen werking om een huidprobleem of huidconditie aan te pakken. Tijdens een peeling wordt er gewerkt met zuren. Een peeling werkt huidverjongend omdat de  celvernieuwing gestimuleerd wordt en de dode huidcellen verwijderd worden. Hierdoor komt je nieuwe, jonge en mooie huid tevoorschijn en voelt deze gladder aan. Een peeling maakt jouw huid egaler en de structuur wordt fijner als je het op verantwoorde wijze doet. Het soort zuur bepaalt hoe diep de werking van de peeling is en of de huid gaat vervellen.

Wij werken met 2 verschillende peelings, waarvan de Easy TCA dieper werkt en in combinatie met de bijgeleverde crème een specifiek huidprobleem kan aanpakken zoals pigmentproblemen, oppervlakkige lijntjes, acne en kleine littekentjes.

De Easy Droxy Complex Peel is een oppervlakkige peeling welke zowel BHA als AHA bevat, deze is zeer geschikt voor onderhoudsbehandelingen tegen huidveroudering. De peeling is zeer goed te verdragen en uiterst eenvoudig in gebruik. De peeling geeft een goede opfrisbeurt van de huid en kan goed gedaan worden voor een feestje of bruiloft. De hersteltijd is kort, geeft enkel wat roodheid, maximaal 24 uur. De Easy Phytic is een oppervlakkige peeling die ook gebruikt kan worden om het lichaam te behandelen bij keratosis pilaris (kleine bultjes, vaak op bovenarmen) of acne op het lichaam. Deze peeling bevat een combinatie van AHA’s (fruitzuren).

Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tijdens een gratis adviesgesprek kan er een behandelplan op maat worden samengesteld.

PRIJZEN PEELING BEHANDELING

Adviesgesprek: gratis

Lichte fruitzuurpeeling (Easy Phytic: voor gezicht en lichaam) vanaf: € 75,00

Lichte peeling met BHA (schoonhouden poriën)  vanaf: € 125,00

Medium peeling (Easy TCA) vanaf: € 150,00

Diepe peeling (alleen op aanvraag bij de cosmetisch arts)

OVERIGE COSMETISCHE BEHANDELINGEN

SKIN EVOLUTION ADVISEERT: ondersteunende crèmes van Skin Tech peelings (Easy Droxy en Easy TCA)

Skin Tech peelings (Easy Droxy en Easy TCA)

ALGEMENE INFORMATIE SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

De huidtherapeuten werkzaam bij Skin Evolution zijn aangesloten bij de beroepsvereniging.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

BEL ME TERUG