Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

PIGMENTPROBLEMEN

MEDISCHE HUIDBEHANDELING

Pigmentafwijkingen kunnen zijn: ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, moedervlekken en sproeten. De gevoeligheid van de huid voor het ontstaan van pigmentvlekken is deels erfelijk bepaald. Blootstelling aan de zon en het ouder worden van de huid zijn belangrijke factoren voor het ontstaan van deze pigmentverstoringen. Ook hormonale veranderingen (zwangerschap, anticonceptiepil, overgang) medicijngebruik en stress kunnen bijdragen aan het ontstaan van ontsierende pigmentvlekken.

Wanneer u pigmentvlekken wilt laten verwijderen, is een laserbehandeling of behandeling met gepulst licht een zeer goede optie. De behandeling kan toegepast worden op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Het handstuk dat gebruikt wordt, is gekoeld hetgeen het comfort van de behandeling positief beïnvloedt. Bij hormonale pigmentproblemen of diffuus pigment kiezen we vaak voor de behandeling met medium diepe peelings en een blekende crème voor thuisgebruik. Wanneer u Vitiligo heeft, kunt u een afspraak maken voor camouflagetherapie.

PRIJZEN PIGMENTBEHANDELINGEN

Intakegesprek inclusief een persoonlijk behandelplan: € 17,50

Proefbehandeling: € 35,00

Gezicht gedeeltelijk laser vanaf: € 75,00

Gezicht geheel: € 250,00

Peelings vanaf: € 75,00

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Behandeling van pigmentproblemen wordt mogelijk (voor een deel) vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Raadpleeg daarvoor de voorwaarden van uw zorgverzekering.

OVERIGE MEDISCHE BEHANDELINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PROEFBEHANDELING

Skin Evolution biedt de mogelijkheid van een proefbehandeling voor het behandelen van pigmentproblemen. Na de proefbehandeling krijgt u inzicht in de resultaten van deze behandeling. De kosten van een proefbehandeling zijn € 35,00.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

| BEL ME TERUG