Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

SKIN EVOLUTION

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

RIMPELBEHANDELING DOOR COSMETISCH ARTS

COSMETISCHE HUIDBEHANDELING

Rimpels ontstaan door veroudering van de huid en doordat mensen steeds op dezelfde manier hun gezichtsspieren gebruiken. In de loop der jaren ontstaan hierdoor groeven in de huid die we rimpels noemen en dit hoort bij het natuurlijk ouder worden. Overmatige rimpelvorming kan echter zeer storend zijn en mensen kunnen hierdoor een verouderd, vermoeid of boos uiterlijk krijgen (fronsen). Onze cosmetisch arts gebruikt enkel hyaluronzuur fillers van de beste kwaliteit die een zeer natuurlijk resultaat geven. Hyaluronzuur is een complexe suikermolecuul die van nature voorkomt in het lichaam en die zorgt voor de elasticiteit en sterkte van de huid. Tijdens het verouderingsproces wordt de hyaluronzuurproductie minder en ontstaan uitdrogingsverschijnselen en rimpels in de huid. Door het injecteren van hyaluronzuur in een rimpel, zal er meer vocht aangetrokken worden waardoor een rimpel opgevuld wordt. Een hyaluronzuur filler wordt volledig afgebroken en het resultaat is gemiddeld 9 maanden zichtbaar.

De behandeling met botuline toxine is wereldwijd de meest voorkomende ingreep binnen de esthetische geneeskunde en wordt al meer dan 30 jaar uitgevoerd. Hierdoor zijn in de laatste jaren veel wetenschappelijke gegevens verzameld en is gebleken dat deze behandeling een veilige methode is om rimpels te behandelen.
Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat door de Clostridium bacterie wordt geproduceerd en werkt door binding aan de zenuw-spier overgang. Hierdoor treedt een spierverslappend effect op. Het middel wordt al jaren succesvol gebruikt om chronische spierkrampen of hoofdpijnen te behandelen. In de esthetische geneeskunde wordt botuline toxine in sterke verdunning gebruikt om kleine spiertjes te verslappen rondom rimpellijnen.

Deze behandelingen worden enkel uitgevoerd door een door de NVCG gecertificeerde cosmetisch arts. Dit betekent dat de arts veel ervaring heeft, deze behandelingen zeer regelmatig uitvoert en voldoet aan de eisen die vanuit de NVCG gesteld worden.

OVERIGE BEHANDELINGEN DOOR COSMETISCH ARTS

Onze cosmetisch arts biedt diverse andere behandelingen aan zoals het plaatsen van PCO draden voor een lifting en diepere peelings bij ernstige rimpels. Een intakegesprek waarin alle mogelijkheden besproken worden, is gratis.

PRIJZEN BEHANDELINGEN

Intakegesprek: gratis

Prijzen zijn op aanvraag

De arts geeft een gratis intake dus op basis daarvan kan hij aangegeven wat hij kan bereiken, welke mogelijkheden er zijn  en hoeveel deze behandeling kost. U kunt dan bepalen of u de behandeling wilt laten doen.

CosmetischeIngrepen Beeldmerk
Gabriel Siquier cosmetisch arts skin evolution

OVERIGE COSMETISCHE BEHANDELINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

BEL ME TERUG