Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

Gabriel B. Siquier Dameto

Skin Evolution is gespecialiseerd in medische en cosmetische huidbehandelingen.  U kunt bij ons terecht voor huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken, couperose, littekens en overbeharing. Wilt u uw huid goed onderhouden en iets doen tegen huidveroudering en rimpels, ook daarvoor bieden we wetenschappelijk bewezen behandelingen en producten. Dit alles voor een realistische prijs.  

Wij heten u van harte welkom en laten u kennismaken met wie wij zijn en welke behandelingen worden uitgevoerd. In onze kliniek wordt gewerkt met de meest moderne apparatuur, onder medische expertise met jarenlange ervaring. Voor meer informatie vult u het contactformulier in of maakt u een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Wie zijn wij?

Skin Evolution is opgericht door Drs. Mieke Mulder en we bieden enkel bewezen medische en cosmetische behandelingen aan zoals laser, IPL en peelings. We staan voor professionele behandelingen onder medisch toezicht. Om deze kwaliteit te waarborgen, werken wij met artsen die vele jaren ervaring hebben op het gebied van laser- en lichttherapie. Daarnaast zijn onze medewerkers geschoold in professionele klinieken in België en Nederland en worden zij up to date gehouden door regelmatige trainingen.

Waarom Skin Evolution?

We hebben de meest innovatieve en effectieve licht- en laserapparatuur (FDA- keurmerk*) met een enorme scala aan mogelijkheden zodat u zeker weet dat u de best mogelijke behandeling krijgt en er duidelijkheid is over de kosten en het resultaat. Door de aanwezigheid van een ervaren arts is een medische back-up gewaarborgd en is het mogelijk intensieve behandelingen uit te voeren, met de bijbehorende resultaten.Door de flexibele openingstijden kunnen we in overleg, op een voor u geschikt moment behandelen. Met behulp van voor- en na foto’s kunt u zelf zien wat het resultaat van uw behandeling is. Voor de definitieve ontharing gebruiken we het meest innovatieve systeem, de Super Hair Removal. De SHR verwijdert haren zeer effectief en relatief pijnloos. Huidproblemen zoals acné littekens, couperose en ouderdomsvlekken zijn door ons zeer effectief te behandelen. In overleg kunnen we een persoonlijk behandelplan maken waarbij een combinatie van meerdere technieken zorgt voor een complete huidvernieuwing. We bieden de mogelijkheid van combinatiebehandelingen, hierbij kunnen we meerdere behandelingen tegelijk doen, zodat het resultaat in kortere tijd effectiever is. Onze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van uw natuurlijke uitstraling terwijl u uw dagelijkse bezigheden gewoon kunt vervolgen.

De Harmony XL

In onze kliniek wordt gewerkt met de Harmony XL, die gebruik maakt van 10 verschillende technologieën en de Diode 532 laser. Hierdoor kunnen we vele behandelingen doen die specifiek afgestemd zijn op uw huidtype en wensen zodat het bereikte resultaat zo optimaal mogelijk is. We begrijpen dat het voor u als consument erg moeilijk is om een onderscheid te maken tussen de verschillende aanbieders en behandelingsmethoden. Daarom kunt u bij ons kosteloos op consult komen waarbij we u kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn en de bijbehorende kosten..

Algemene informatie

Wanneer u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft, kunt u ons bellen op 026 36 18 959 Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.