Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

skinboosters

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

skinboosters bij skin evolution

SKINBOOSTERS

VOOR VOLUME EN HYDRATATIE

COSMETISCHE HUIDBEHANDELING

De meest geschikte behandeling voor meer volume en hydratatie van de huid is de behandeling met een SKINBOOSTER.
Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hierdoor ontstaan eerst fijne rimpeltjes en veranderingen in de huidtextuur waarna de stevigheid afneemt. Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en bereidt de huid voor op schadelijke invloeden zoals UV. Behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur zijn effectief in het vertragen van het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse skinboosters. Aangevuld met een cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en stimuleren, is er voor ieder probleem een geschikte SKINBOOSTER;

  • Droge, arme, vale huid
  • Huid met volumeverlies
  • Slappe huid
  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
  • Cellulite
  • Striae

Advies is om deze behandeling in een kuurverband te laten doen waarbij 3 tot 6 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Een groot voordeel van deze behandeling is dat uw eigen huid wordt aangezet tot het vormen van meer fibroblasten, die een rol spelen bij de aanmaak van collageen, dus uw huid wordt op door een aantal behandelingen op een hele natuurlijke manier gestimuleerd. Tijdens een gratis adviesgesprek kan er een behandelplan op maat voor u worden samengesteld.

PRIJZEN SKINBOOSTERBEHANDELINGEN

Adviesgesprek: gratis

Skinbooster behandeling gezicht: € 150,00

Skinbooster behandeling gezicht, hals en décolleté:  € 195,00

Lichaamsbehandelingen (cellulite en striae) per behandeling: € 125,00

OVERIGE COSMETISCHE BEHANDELINGEN

skinboosters bij skin evolution

De huidtherapeuten werkzaam bij Skin Evolution zijn aangesloten bij de beroepsvereniging.

ALGEMENE INFORMATIE SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

BEL ME TERUG