Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

HUIDKLINIEK
SKINEVOLUTION
Advies op maat,
Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

Veel gestelde vragen (klik op een onderwerp om de uitleg te lezen)


VOOR WELKE HUIDPROBLEMEN KUNT U BIJ SKIN EVOLUTION TERECHT?

De meeste huidproblemen zijn niet zomaar met enkel een crème of een oppervlakkige gezichtsbehandeling te verhelpen. Problemen als actieve acné, pigmentvlekken/ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker, couperose en andere rode vaatjes zijn huidproblemen die enkel met invasieve apparatuur zoals laser en licht apparatuur effectief behandeld kunnen worden. Ook huidveroudering, zoals een verslapte huid en rimpels, littekens en rosacea zijn huidproblemen die niet zomaar met de crème te verhelpen zijn. Spaar dus liever uw geld uit en geloof niet in allerlei wonder crèmes maar investeer uw geld liever in een bewezen methode.

HOE DEFINITIEF IS DEFINITIEF OF PERMANENT ONTHAREN?

De ongewenste haren gaan voor 85-90% weg na gemiddeld 5-8 behandelingen, er kunnen door hormonale veranderingen op langere termijn weer enkele haren terugkomen. De haren die overblijven zijn over het algemeen zachter en lichter van kleur.

KUNNEN BLONDE, GRIJZE OF RODE HAREN VERWIJDERD WORDEN ?

Alleen haren die pigment bevatten kunnen effectief en definitief verwijderd worden. Dit geldt voor alle IPL en laser apparatuur ondanks dat vaak anders beweerd wordt. Op het moment dat een haar wel kleur bevat dus donkerblond of rood haar, kan een proefbehandeling meer inzicht geven in hetgeen er bereikt kan worden.

WAAROM IS EEN DONKERE HUID MOEILIJK TE BEHANDELEN MET LASER OF IPL?

Alle IPL apparatuur werkt volgens hetzelfde principe waarbij het verschil tussen het huidprobleem (rode adertjes, pigmentvlekje of haar) en de kleur van de huid zo groot mogelijk moet zijn. Wanneer een huid donkerder is zal er veel meer licht verspreid de hele huid ingaan en is het licht minder gefocust op hetgeen je wil bereiken. Hierdoor is het resultaat minimaal en is er meer kans op complicaties zoals pigmentverschuivingen of brandblaren.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE SCHOONHEIDSSPECIALISTE EN SKIN EVOLUTION?

Bij Skin Evolution gaan wij een stapje verder dan de reguliere schoonheidsbehandelingen . Wij bieden laser- en lichtbehandelingen en chemische peelings waarvan in wetenschappelijk onderzoek aangetoond is dat deze behandelingen effectief zijn. Daarnaast verkopen we huidverzorgingsproducten van Paula’s Choice, deze bevatten enkel ingrediënten die werken en geen onnodige toevoegingen zoals geur- en kleurstoffen. Daarnaast zijn de producten zeer betaalbaar.