Skin Evolution | Medische- en Cosmetsiche huidbehandelingen | T: 026 36 18 959 | |

xl hair

SKIN EVOLUTION

Advies op maat

Persoonlijke aandacht,
Zichtbaar resultaat

XL HAIR BEHANDELING BIJ HAARVERLIES EN KAAL WORDEN

COSMETISCHE HUIDBEHANDELING

XL Hair ® is een behandeling tegen haaruitval bij mannen en vrouwen waarbij een biorevitalisatie vloeistof wordt aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de hoofdhuid om haaruitval te stoppen en groei van nieuwe, gezonde haren te stimuleren. XL Hair bevat hyaluronzuur en een verscheidenheid aan voedingsstoffen voor de haarzakjes. De samenstelling van XL Hair is speciaal samengesteld om de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid te verbeteren. Dit is de belangrijkste oorzaak van haaruitval. Daarnaast bevat de vloeistof een groot aantal actieve ingrediënten, zoals groeifactoren, antioxidanten, vitaminen en aminozuren die haargroei stimuleren. Mannen hebben gemiddeld 6 behandelingen nodig voor een goed resultaat, vrouwen 8 behandelingen waarbij de eerste 4 behandelingen eens per week plaatsvinden en de vervolgbehandelingen om de week. Tijdens een gratis adviesgesprek kan er een behandelplan op maat voor u worden samengesteld.

  • Stopt haaruitval en stimuleert de groei van gezonde haren
  • Binnen zes maanden voller haar
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

XL HAIR PRIJZEN BEHANDELING

Adviesgesprek: gratis

XL Hair losse behandeling: € 150,00

XL Hair vanaf 5 of meer behandelingen – prijs per behandeling:  € 100,00

OVERIGE COSMETISCHE BEHANDELINGEN

De huidtherapeuten werkzaam bij Skin Evolution zijn aangesloten bij de beroepsvereniging.

ALGEMENE INFORMATIE SKIN EVOLUTION

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, of wenst u aanvullende informatie,  dan kunt telefonisch contact opnemen: 026 36 18 959, of maak gebruik van de ‘informatie aanvraag button’ of  ‘bel mij terug button’, rechts  op deze pagina.

Op al onze diensten en behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Skin Evolution van toepassing.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Skin Evolution biedt de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Voor het afgesproken vaste bedrag per maand, wordt bepaald welke producten/ behandelingen leiden tot de beste resultaten voor uw huid. 

skin evolution persoonlijk advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over een behandeling of een wilt u adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor de onderstaande button ‘informatie aanvraag’ of indien u door ons gebeld wilt worden gebruik de button ‘bel me terug’.

BEL ME TERUG